Jeg har bygd Emma 2 etg. hus fra IEC-hus på Jendem utenfor Molde.
Egentlig er dette en enmanns bolig, som kan bygges i rekke.
Men IEC-hus har tegnet det om til meg, så mitt hus står alene og har en 50 kvm stor utleie leilighet i 2.etg:)

lørdag 5. november 2011

Rødt kjøkken??

Jeg har alltid tenkt at når jeg en gang skal bygge meg hus skal jeg ha rødt kjøkken. Men nå når jeg faktisk skal bygge hus, så er jeg blitt litt usikker.
Er det litt volsomt å ha rødt kjøkken, eller kan det være kult??
Eller er det best å ha hvitt kjøkken, med noe rødt på veggen i mellom skapene?

Vil gjerne ha noen meninger om dette, ser at det er en del som er innom bloggen min, og dere har sikkert en mening om dette.
Skriv en kommentar i kommentarfeltet, så kan jeg se om det er bare jeg som er rar som vil ha rødt kjøkken eller om det faktisk er flere som liker det :)
(blir nok ikke aktuelt med akkurat dette kjøkkenet, men bruker bildet bare som illustrasjon)


9 kommentarer:

 1. i hadde glatt valgt rødt kjøkken. hvorfor ikke??? Jeg har både rødt bad og vaskerom, og er strålende fornøyd med det.....

  SvarSlett
 2. Tror ikke jeg ville gjort det nei. Ha heller rødt tilbehør som er lettere og billigere å bytte ut.

  SvarSlett
 3. Ville nok satset på noe mer nøytralt. Stilig en liten stund, men så blir man fort lei. Sats heller på rødt tilbehør :)

  SvarSlett
 4. du skal jo ha nesten bare underskap/skuffer - og glass skap til overskap. Er vel bare frontene som er røde, så de kan jo byttes ut .....

  SvarSlett
 5. Hadde uten tvil tatt noe mer tidløst enn rødt. Kjedelig hvis d blir totalt umoderne om noen år, og du angrer på hele greia!

  SvarSlett
 6. Hei Mina. Må si du er tøff som bygger hus. Sporty. Du spør om råd mht rødt kkjøkken. Hvorfor ikke gjøre kjøkkenet så nøytralt som mulig, f.eks. hvitt, og heller frotse i tilbehør som kan gjøre kjøkkenet rødt likevel?? Lykke til. tante Aud

  SvarSlett
 7. Jeg ønsker meg rødt kjøkken, hva valgte du til slutt??

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.
   Om du ser på et av de siste innleggene på bloggen så ser du hvordan kjøkkenet ble. Jeg valgte hvitt kjøkken men med tre røde "punkter". Jeg valgte 3 røde fronter på skap/skuffer på forskjellige plasser på kjøkkenet.

   Slett
 8. Jeg ønsker meg rødt kjøkken, hva valgte du til slutt??

  SvarSlett